Sous chef

Ons keukenteam bestaat uit hard werkende, gemotiveerde mensen met veel eigen initiatief. Een gedreven, gepassioneerd team dat alles op alles zet om de gasten te verbluffen met unieke, smaakvolle gerechten. Je bent straks echt de koning van de BBQ. Een robuuste Tomahawk steak van 1 KG? Surf & Turf met lobster tail van de grill? Een vinaigrette maken met gerookt runderbeenmerg? Of heb je zelf nog een gaaf nieuw gerecht dat je als special wilt introduceren? Vet, vooral doen!

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je stuurt het keukenteam aan
  • Je hebt dagelijks overleg met de chef-kok
  • Je leert te werken met de nieuwste (BBQ) technieken
  • MEP maken en aanhouden
  • In ontvangst nemen van bestellingen
  • Naleven van HACCP-regels, allergenen en veiligheidsvoorschriften
  • Samen met het team nieuwe recepten bedenken

Jij brengt mee:

  • Ervaring
  • Je kunt leidinggeven
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je kunt goed in teamverband werken
  • Je bent woonachting in regio Eindhoven

Wat bieden wij jou?

  • Je werkt met de nieuwste technieken op het gebied van roken en grillen
  • Je komt te werken bij een groeiende organisatie waarbij ook de Eindhovense horecazaken Bar Proast, Grand Café De Lichttoren en Café Bar ‘t Lempke horen. Eén groot, hecht team!
  • Je ontvangt personeelskorting bij The Roast Club, Bar Proast, Grand Café De Lichttoren en Café Bar ‘t Lempke
  • Je wordt omringd door een enthousiast, gemotiveerd team met hart voor de horeca
  • Binnen onze organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
  • We bieden regelmatig trainingen aan
  • Een goed salaris, lekkere fooi en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
Interesse, of vragen? Stuur een mail naar info@theroastclub.nl. We kijken er naar uit!