The Roast Club is het enige restaurant in Eindhoven dat vrijwel alle gerechten rookt op smokers of grillt op de Kamado’s. Werkelijk alle gerechten, marinades en sauzen zijn huisgemaakt en dat proef je!
Wij zijn op zoek naar een ervaren chef die deze keuken van A tot Z kan runnen.
Een greep uit jouw takenpakket:
-Je stuurt het keukenteam aan
-Je leert te werken met de nieuwste (BBQ) technieken
-MEP maken en aanhouden
-In ontvangst nemen van bestellingen
-Naleven van HACCP-regels, allergenen en veiligheidsvoorschriften
-Samen met het team nieuwe recepten bedenken
Jij brengt mee:
-Ervaring
-Je kunt leidinggeven
-Je bent flexibel en stressbestendig
-Je kunt goed in teamverband werken
-Je bent woonachting in regio Eindhoven
Wat bieden wij jou?
-Je werkt met de nieuwste technieken op het gebied van roken en grillen
-Je komt te werken bij een groeiende organisatie waarbij ook de Eindhovense horecazaken Bar Proast, Grand Café De Lichttoren en Café Bar ‘t Lempke horen. Eén groot, hecht team!
-Je ontvangt personeelskorting bij The Roast Club, Bar Proast, Grand Café De Lichttoren en Café Bar ‘t Lempke
-Je wordt omringd door een enthousiast, gemotiveerd team met hart voor de horeca
-Binnen onze organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling
-We bieden regelmatig trainingen aan
-Een goed salaris, lekkere fooi en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.