THE ROAST CLUB meets BRABANTSE HEI

Wist jij dat wij als enige restaurant in Eindhoven regio rund serveren; eerlijk Nederlands rundvlees uit de regio? Wij geven onze gast graag een inkijkje in waar het stuk vlees dat wij serveren in The Roast Club vandaan komt. Daarom zijn wij met een deel van ons team op bezoek geweest bij de Brabantse Hei in Hooge Mierde, waar ons regio rund vandaan komt.

Signature menu 

Tijdens ons bezoek aan de Brabantse Hei maakten we kennis met John en Inge van Raak. Zij houden op deze actieve boerderij Angus-runderen voor het regio rund concept. De dieren worden gehuisvest in moderne potstallen, waar zij een gebalanceerde voeding krijgen. Het vlees staat er bekend om zeer smaakvol te zijn met een mooie marmering.
En omdat we veel waarde hechten aan onze storytelling, was dit natuurlijk dé
kans om next level te gaan! Van een rondleiding inside, tot aan smaakbeleving en tasting. Dit hebben we bij elkaar gebracht in een geweldig signature menu. Alles in dit menu staat in het teken van regio rund: een echte must-try!

Kom je proeven?

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs en vraag naar het signature menu.